Cavia's voor herplaatsing

 Hieronder staan de Cavia's die in de opvang zitten. 

 

Bij de beren staat de castratie datum genoemd. Vier weken na deze datum mogen ze bij de zeug. Ze mogen wel eerder worden geadopteerd, maar moeten dan wel nog even apart van de zeug gehuisvest worden. Zie de adoptievoorwaarden

 

 Voor vragen kunt u een mail sturen of een bericht via Facebook.

 

Cavia's zijn groepsdieren en worden niet alleen geplaatst. U kunt uw eigen cavia meenemen voor een "date". 

Bedenk voor aanschaf dat een huisdier geld kost, niet alleen de verzorging maar ook bijkomende dierenartskosten. 

We vragen u zich vooraf te verdiepen in de behoeftes van cavia's m.b.t. voeding, huisvesting en verzorging. Een cavia is geen kinderspeelgoed, overweegt u cavia's aan te schaffen voor de kinderen, besef dat u degene bent die ze de komende jaren zal verzorgen en betalen;).

Via deze links krijgt u meer informatie over de verzorging van uw cavia's.

 

 https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/ 

https://www.caviawijzer.nl/

 

 

Muis

Broer van Boef, geboren 12-07-2020 en ook een flinke van 1,45 kg. Gecastreerd op 17-01. Hij zit nu samen met zeugje Geri. Ze mogen als koppel geplaatst worden.

Ajeto (gereserveerd)

Leuke gecatreerde beer (25-02) van ongeveer 6-10 maanden oud. hij is gevonden in een door langs de weg met zijn broer Buurman dus de leeftijd is een schatting.

Buurman

Dit is de broer van Ajeto. Ze zijn beiden gevonden in een doos langs de weg. Zijn leeftijd is een schatting, 8-10 maanden oud. Buurman was flink te grazen genomen door zijn broer. Hij bleek bovendien cryptorch, d.w.z. zijn testikels zijn niet ingedaald. Daarom kan hij niet gecastreerd worden. Hij mag uitgeplaatst worden bij een rustige beer die gewend is gekoppeld te worden met beren. 

Beauty (gereserveerd)

Mooie satijnzeug van 3 jaar oud.