Cavia's voor herplaatsing

 Hieronder staan de Cavia's die in de opvang zitten. 

 

Bij de beren staat de castratie datum genoemd. Vier weken na deze datum mogen ze bij de zeug. Ze mogen wel eerder worden geadopteerd, maar moeten dan wel nog even apart van de zeug gehuisvest worden. Zie de adoptievoorwaarden

 

 Voor vragen kunt u een mail sturen of een bericht via Facebook.

 

Cavia's zijn groepsdieren en worden niet alleen geplaatst. U kunt uw eigen cavia meenemen voor een "date". 

Bedenk voor aanschaf dat een huisdier geld kost, niet alleen de verzorging maar ook bijkomende dierenartskosten. 

We vragen u zich vooraf te verdiepen in de behoeftes van cavia's m.b.t. voeding, huisvesting en verzorging. Een cavia is geen kinderspeelgoed, overweegt u cavia's aan te schaffen voor de kinderen, besef dat u degene bent die ze de komende jaren zal verzorgen en betalen;).

Via deze links krijgt u meer informatie over de verzorging van uw cavia's.

 

 https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/ 

https://www.caviawijzer.nl/

 

 

Snacks

Deze beer heeft het geluk gehad dat iemand hem opmerkte op marktplaats in zijn vieze hok en hem heeft opgehaald. Zij kon hem zelf niet houden dus woont hij nu bij ons. Binnenkort wordt hij gecastreerd. Hij is ongeveer 5 maanden oud. Hij is angstig, maar als je hem op schoot hebt ontspant hij. Een kwestie van geduld en veel liefde en dan wordt het een topper.

Boris

Een leuke nieuwsgierige jonge castraat (7 okt) van ongeveer 1 jaar oud. Hij mag geplaatst bij een zeugje. Lief nieuwsgierig en actief karakter.

Snoet en Streep

Deze 2 mooie lunkarya beertjes zijn ongeveer 1 jaar oud. Gezellige actieve mannen die graag bij je komen kijken of je wat lekkers hebt. De vacht vergt enige verzorging, soms even uitkammen en bijknippen. 

Henkie en Penkie

Twee leuke beren, ongecastreerd. Ze zijn goede vrienden dus mogen samen geplaatst worden. Henkie (links) is wat assertiever, Penkie is wat meer afwachtend. Ze zijn ongeveer 2.5 jaar oud.

Fee (links) en Karel (rechts)

Dit leuke stel, zeugje en castraat, zoeken een fijn nieuw huis. Fee is 2 jaar oud en Karel is 1 jaar oud. Het zijn lieve cavia's die wel van wat uitdaging houden. Dus een ruim verblijf zullen ze waarderen.

Meneer Boontje

Leuke beer van 6 maanden oud, vrij schuw nog dus vergt wat aandacht. Liever niet bij kleine kinderen. Hij is nog niet gecastreerd. 

Po

Mooie stoere beer van ongeveer 3 jaar oud. Nog niet gecastreerd, 

Baloe

Mooie borstel beer van ongeveer 1 jaar oud. Gecastreerd op 6 oktober.

Mario (gereserveerd)

Mooie wit met crème beer, gecastreerd op 6 oktober. Hij is ongeveer 1 jaar oud. Vrij schichtig dus voor kinderen niet geschikt. 


Luigi

Leuke beer van ongeveer 1 jaar oud. Hij is inmiddels gecastreerd.

Mr. Black 

Een toffe beer van januari 2020, broer van mr. Brown. Gecastreerd op 29 juni. 

Hij is zeugjes gewend.