Cavia's voor herplaatsing

 Hieronder staan de Cavia's die in de opvang zitten. 

 

Bij de beren staat de castratie datum genoemd. Vier weken na deze datum mogen ze bij de zeug. Ze mogen wel eerder worden geadopteerd, maar moeten dan wel nog even apart van de zeug gehuisvest worden. Zie de adoptievoorwaarden

 

 Voor vragen kunt u een mail sturen of een bericht via Facebook.

 

Cavia's zijn groepsdieren en worden niet alleen geplaatst. U kunt uw eigen cavia meenemen voor een "date". 

Bedenk voor aanschaf dat een huisdier geld kost, niet alleen de verzorging maar ook bijkomende dierenartskosten. 

We vragen u zich vooraf te verdiepen in de behoeftes van cavia's m.b.t. voeding, huisvesting en verzorging. Een cavia is geen kinderspeelgoed, overweegt u cavia's aan te schaffen voor de kinderen, besef dat u degene bent die ze de komende jaren zal verzorgen en betalen;).

Via deze links krijgt u meer informatie over de verzorging van uw cavia's.

 

 https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/ 

https://www.caviawijzer.nl/

 

 Het is op dit moment rustig in de opvang. Er komen wel binnenkort wat beertjes binnen. Zodra meer duidelijk is worden ze op de site geplaatst.

Bert en Ernie

Dit leuke beren koppel van 2 jaar oud is onafscheidelijk. Ze mogen samen worden uitgeplaatst. Ze zijn niet gecastreerd. Een fijne ruime plek (bv buiten) zouden ze fijn vinden. Ze zijn actief en nieuwsgierig.

Henk

Deze 2 jarige castraat is op zoek naar een zeugje. Niet te dominant, hij is wat onzeker.

Mario en Luigi

Een leuk berenkoppel van ongeveer 1 jaar oud. Niet veel mee geknuffeld dus voor kleine kinderen niet het beste stel. Ze hebben echt wel wat ruimte nodig want ze zijn erg ondernemend. 

Knabbel

Super lieve 4 jarige beer (gecastreerd). Knabbel heeft spondylose in zijn rug, dat betekent dat hij af en toe last heeft van rugpijn en dan pijnstillers krijgt. Hij mag ook niet bij een heel druk zeugje. Hij verdient een fijne rustige oude dag.

Hugo

Lieve 3 jarige gecastreerde beer.

Willow en Mattew

 

Twee leuke lieve3-jarige beren (niet gecastreerd) die het echt goed met elkaar kunnen vinden. Willow (links is wat voorzichtig) Mattew staat zodra je eraan komt klaar voor lekkers.