Cavia's voor herplaatsing

 Hieronder staan de Cavia's die nu herplaatsbaar zijn.

 

Bij de beren staat de castratie datum genoemd. Vier weken na deze datum mogen ze bij de zeug. Ze mogen wel eerder worden geadopteerd, maar moeten dan wel nog even apart van de zeug gehuisvest worden.

 

 Voor meer informatie kunt u een mail sturen of een bericht via Facebook.

Cavia's zijn groepsdieren en worden niet alleen geplaatst. U kunt uw eigen cavia meenemen voor een "date". 

Via deze link krijgt u meer informatie over de verzorging van uw cavia's.

 https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/ 

Bedenk voor aanschaf dat een huisdier geld kost o.a. voor de aanschaf en verzorging maar ook dierenartskosten.

Muffin

Leuke nieuwsgierige beer van ongeveer 4.5 jaar oud. Hij wordt binnenkort gecastreerd. Wie maakt hem blij met een leuke vriendin?

B-Max

Mooie grote beer van november 2016. Hij is op 20-2 gecastreerd.

Ferre

Gecastreerde beer van juni 2016. Zijn zeugje is overleden, hij is in de opvang gekomen voor een tweede kans. Hij mag wel op dieet, hij is flink aan de maat;)

Schuimpje

Jong beertje van een week of 8. Zit samen met Teddy. Graag samen als koppeltje uitplaatsen, zie tekst Teddy. 

Coco en Misty

Twee jonge borstelzeugjes van september 2019. Misty is de zwarte, Coco de driekleur. Ze zijn nog war schichtig maar met veel aandacht trekken ze vast snel bij. Ze hoeven niet samen uitgeplaatst te worden.

 

Misty is geadopteerd, Coco is gereserveerd.

Mimi

Mimi is 5 jaar oud. Ze heeft een rustig karakter. Zij zit nu samen met Tim. Het zou fijn zijn als ze samen als senior koppel kunnen worden geadopteerd.

Tim

Rustige gecastreerde beer van 5 jaar oud. Hij klikt heel goed met Mimi. Graag als koppel adopteren door iemand die dit stel nog een mooie tijd gunt.

Monkey 

Lieve langharige sheltie Monkey is geboren op 10 december 2017. Hij is gecastreerd op 26-01 en mag na 4 weken bij een zeugje geplaatst worden.

Sven

Sven is geboren in juli 2019. Hij is gecastreerd op 26-01. Mooie jonge beer. 

van links naar rechts;

Vince, Tom en Pim

drie beren, Vince is gecastreerd op 26-01, Tom en Pim op 30-01. Ze doen het tot nu toe prima met zijn drieën. Vooral Vince en Tom vinden elkaar erg lief. Vince en Tom zijn geboren in juni 2019, Pim in november 2019.

 

Vince en Tom zijn geadopteerd!

 

Spencer

Mooi skinny zeugje van ongeveer 1.5 jaar oud. Wat pittig tegen andere zeugen dus heel geschikt bij een relaxte beer. 

Teddy 

Geboren op 3 november. Hij is gecastreerd. 1 bal is niet ingedaald en verstopt zich nog in de buik. Daarom kan Teddy niet bij een zeugje. Hij heeft een lief vriendelijk karakter en mag bij een oudere rustige beer. Op dit moment zit hij samen met een jong beertje, dit gaat ook goed. Ze mogen ook samen, onder voorwaarde dat Schuimpje nog gecastreerd wordt (via de opvang) als hij oud genoeg is. 

Pietje (gereserveerd)

Een gecastreerd beertje van ongeveer een half jaar oud. (gecastreerd op 21-11). Hij is nog schrikkerig bij oppakken, maar als hij eenmaal bij je zit dan ontdooit hij snel. Hij gewoon nog niet zoveel aanraking gewend. Hij zit nu samen met Spencer en dat gaat heel goed.