Cavia's voor herplaatsing

 Er zitten weer genoeg cavia's in de opvang die een thuis zoeken. De beertjes zijn allemaal gecastreerd.   Voor meer info kunt u een mail sturen of een bericht via Facebook.

Cavia's zijn groepsdieren en worden niet alleen geplaatst. 

U kunt via deze link en goed beeld krijgen over de verzorging van uw cavia's.

 https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/ 

Bedenk voor aanschaf goed dat een huisdier geld kost. Niet alleen de aanschaf en verzorging maar ook dierenartskosten als ze ziek worden.

Balletje

Zeugje van ongeveer 4 jaar oud. Gezonde slanke dame die ook op schoot zitten prima vindt. 

Miranda

Deze dame van november 2017 zoekt een gezellige vent om samen op haar roze bank te hangen. Ze is en snelle meid, maar op schoor rustig en lief. Wie wil?

Dixie

 

Dit is een leuke vlotte zeug van februari 2018. Ze zit nu even tijdelijk samen met Bonkie. Heb je een eenzaam gecastreerd beertje? Dan kan zij hem wellicht weer gelukkig maken!

Bonkie

 

Bonkie is een gecastreerde beer van 10-12 maanden oud. Actief lief mannetje, op zoek naar een leuke dame.

Fredje

3-Jarige gecastreerde beer, hokgenoot van Erik. Gladhaar wit met crème kleur. Fredje is heel lief en rustig, echt een schatje!

Erik

Erik is een gecastreerde beer van ongeveer 3 jaar oud. Hij zit nu bij zijn broer Fredje en dat gaat goed, maar we denken dat hij beter past bij een zeugje. Op de foto ligt hij ontspannen op schoot;)  Mooi zwart-wit langhaar beertje. Vriendelijk karakter.

Kareltje

 

Broer van Floris en net zo schattig. Hij is een beetje gladhaar met wat lange pieken, zwart-bruin. Eveneens van oktober 2017 en hij is inmiddels gecastreerd. Heel lief en tam!

Floris

De foto zegt genoeg, Floris komt altijd wel even kijken of er wat te halen valt;). Dit is een echte aai-cavia.

hij van oktober 2017, gladharig met een kruintje, hij is gecastreerd.

 Gijs en Mark

Nog twee Skinny beren maar dan bruin en iets jonger, 7 maanden oud. Lekker nieuwsgierig en kletsen gezellig tegen je als je binnenkomt. Ook zij zijn gecastreerd zodat ze bij een dame kunnen.